Dirfys Trail
 

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος ΔΡΟΜΕΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ ανακοινώνει την διοργάνωση του 3ου αγώνα ορεινού τρεξίματος με την επωνυμία "Dirfys Trail Run" που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 25-26 Νοεμβρίου 2023 στη Στενή ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο αγώνας θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων, τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΟΠΑΣΤΕ) Στερεάς Ελλάδας και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Στερεάς Ελλάδας.

ITRA - UTMB:

O αγώνας Dirfys trail run "Ηραίος Αθλος 30k" είναι πιστοποιημενος από το UTMB και την Itra. Συμμετέχει στο UTMB index races και στο Itra national league.

 
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:
Οι αγώνες θα διεξαχθούν με σημείο αφετηρίας και τερματισμού το Δημοτικό Σχολείο Στενής
 
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

Ώρα εκκίνησης: 4χλμ downhill 14:00μμ

 

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Ώρα εκκίνησης: 30χλμ 09:30πμ

                           15χλμ 09:45πμ

                           5χλμ  09:45πμ

                           1000μ 10:00πμ

ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΩΝΑ:

Μέσω της διοργάνωσης επιτυγχάνεται η προβολή του τόπου μας, η προώθηση τοπικών παραδοσιακών προϊόντων, συντηρούνται και αναδεικνύονται τα μονοπάτια, ενισχύεται η περιβαλλοντική συνείδηση και προβάλλεται το σπάνιο φυσικό περιβάλλον, προστατευόμενο από το δίκτυο Natura, το οποίο μας φιλοξενεί κι οφείλουμε να προστατεύσουμε από την "πράσινη" ανάπτυξη που απειλεί με καταστροφή τη φύση.

 
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ:

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται έως και μία ώρα πριν την εκκίνηση, στο χώρο της γραμματείας για την παραλαβή των αριθμών.

ΦΥΛΑΞΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ:

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα παρέχεται δυνατότητα φύλαξης των προσωπικών αντικειμένων των συμμετεχόντων. Προτείνεται να μην τοποθετούνται πολύτιμα αντικείμενα σε τσάντες/σακίδια, καθώς σε περίπτωση απώλειάς τους η διοργάνωση δε φέρει καμία ευθύνη.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν άνδρες και γυναίκες που την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του.

Μαθητές μπορούν να συμμετέχουν στους αγώνες εφόσον φέρουν Υπεύθυνη Δήλωση από τους κηδεμόνες τους.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ "ΗΡΑΙΟΣ ΑΘΛΟΣ 30ΧΛΜ"

- Το μήκος της διαδρομής είναι 31,4χλμ με μέγιστη υψομετρική διαφορά τα 1.490μ. Εκτός από 1.500μ στην εκκίνηση και 1.500μ στον τερματισμό που είναι σε άσφαλτο, η υπόλοιπη διαδρομή κινείται σε τεχνικά μονοπάτια και χωμάτινο δρόμο βουνού. Η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα γίνονται στο δημοτικό σχολείο Στενής.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ "ΔΙΡΦΥΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ 15ΧΛΜ"

- Το μήκος της διαδρομής είναι 15,2χλμ με μέγιστη υψομετρική διαφορά τα 840μ. Εκτός από 1500μ στην εκκίνηση και 1500μ στον τερματισμό που είναι σε άσφαλτο, η υπόλοιπη διαδρομή κινείται σε τεχνικά μονοπάτια και χωμάτινο δρόμο βουνού. Η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα γίνονται στο δημοτικό σχολείο Στενής.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ "ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΤΖΟΥ 5ΧΛΜ"

- Το μήκος της μικρής διαδρομής είναι 5,5χλμ με μέγιστη υψομετρική διαφορά τα 250μ. Η διαδρομή αποτελείται από χωματόδρομο και μονοπάτια. Η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα γίνονται στο δημοτικό σχολείο Στενής.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ "Dirfys Trail big bear downhil 4ΧΛΜ"

- Με εκκίνηση τη ράχη Συκά και τερματισμό στο χωριό της Στενής. Με 4χλμ αρνητικής υψομετρικής περίπου 500μ. Κινείται σε τεχνικό τερέν με το τελευταίο χιλιόμετρο να είναι στο χωριό της Στενής.

ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ:

Στη διαδρομή των 30χλμ θα υπάρχουν 7 σταθμοί τροφοδοσίας και ελέγχου των αθλητών ως παρακάτω:

1. Στο  4,2χλμ σταθμός "Αεροπόρων", Σμηναγός ΚΑΡΑΚΙΤΣΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ & Υποσμηναγός ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

2. Στο 5,8χλμ σταθμός "Σεβάχ"

3. Στο 8,7χλμ σταθμός "Σιδερίτης"

4. Στο 14,2χλμ σταθμός "Αντώνης Συκαρης"

5. Στο 22,8χλμ σταθμός "Οι 5 ήρωες του Μίστρου"

6. Στο 26,3χλμ σταθμός "Σιδερίτης"

7. Στο 29,5χλμ σταθμός "Λέλα Καραγιάννη"

Στη διαδρομή των 15χλμ θα υπάρχουν 4 σταθμοί τροφοδοσίας και ελέγχου των αθλητών ως παρακάτω:

1. Στο 4,2χλμ σταθμός "Αεροπόρων", Σμηναγός ΚΑΡΑΚΙΤΣΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ & Υποσμηναγός ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

2. Στο 5,8χλμ σταθμός "Σεβάχ"

3. Στο 8,7χλμ σταθμός "Σιδερίτης"

4. Στο 13,2χλμ σταθμός "Λέλα Καραγιάννη"

Στη διαδρομή των 5χλμ θα υπάρχουν 2 σταθμοί τροφοδοσίας και ελέγχου των αθλητών ως παρακάτω:

1. Στο 1,1χλμ σταθμός "Θανάσης Αναστασιάδης", ορειβάτης ΕΟΣ Χαλκίδας

2. Στο 3,6χλμ σταθμός "Λέλα Καραγιάννη"

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Οι αθλητές θα πρέπει να φέρουν υποχρεωτικά μαζί τους στη διαδρομή των 15 & 30χλμ αλουμινοκουβέρτα.

 
ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Η χρονομέτρηση θα γίνει ψηφιακά με chip στο δρομικό παπούτσι.

Τα αποτελέσματα θα παρουσιάζονται σε πραγματικό χρόνο, θα αναρτηθούν αμέσως μετά τον αγώνα, ενώ μήνυμα με τον προσωπικό χρόνο καθενός θα αποσταλεί αμέσως μετά τον τερματισμό. Παρέχεται υπηρεσία live streaming κατά τον τερματισμό. Τα οριστικά αποτελέσματα θα δημοσιευθούν αφού ελεγχθούν από την οργανωτική επιτροπή τις επόμενες ημέρες του αγώνα.

- Στη διαδρομή 30χλμ θα υπάρχει "πόρτα" αποκλεισμού στο 26,5χλμ με χρόνο 5 ώρες και 30 λεπτά από την εκκίνηση του αγώνα. Το όριο είναι κοινό για όλες τις κατηγορίες των αθλητών, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας. Μετά από τη συμπλήρωση του χρόνου που αναφέρεται, ο υπεύθυνος του σταθμού συνεχίζει να καταγράφει τους αθλητές αλλά ως εκπρόθεσμους, και οι αθλητές που καταφθάνουν εκεί, έχουν υποχρέωση να παραδώσουν τον αριθμό τους.

ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ & ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ:
 1. Αγώνες 30ΧΛΜ-15ΧΛΜ-5ΧΛΜ

  Έπαθλα απονέμονται στους τρεις πρώτους νικητές της γενικής κατάταξης ανδρών και γυναικών
 • ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ 30ΧΛΜ
  • 18 ετών έως 49 ετών
  • 50 ετών και άνω

      Σε όλους τους συμμετέχοντες που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο

     2. Παιδικός αγώνας

Σε όλους τους συμμετέχοντες που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Το κόστος συμμετοχής έχει ως εξής:

 • 31€ για τον αγώνα 30ΧΛΜ
 • 21€ για τον αγώνα 15ΧΛΜ
 • 12€ για τον αγώνα 5ΧΛΜ
 • 15€ για τον αγώνα 4ΧΛΜ downhill

Δωρεάν ο παιδικός αγώνας

ΛΗΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

*Οι αθλητές που έχουν εγγραφεί και επιθυμούν υπαναχώρηση από την εγγραφή τους, μπορούν να  ακυρώσουν την εγγραφή τους μόνο μέχρι την καταληκτική ημερομηνία των εγγραφών (12/11/2023). Στην περίπτωση αυτή, η διοργάνωση θα επιστρέψει το ποσό της εγγραφής στον αθλητή. Μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας καμία επιστροφή δεν είναι εφικτή.

Το πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει:

 • 30χλμ
  • Ψηφιακή χρονομέτρηση με chip, αριθμό δρομέα, μετάλλιο, μπουφάν softshell, υπηρεσίες πρώτων βοηθειών και ιατρική περίθαλψη καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα. 
 • 15χλμ
  • Ψηφιακή χρονομέτρηση με chip, αριθμό δρομέα, μετάλλιο, αντιανεμικό γιλέκο, υπηρεσίες πρώτων βοηθειών και ιατρική περίθαλψη καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα. 
 • 5χλμ
  • Ψηφιακή χρονομέτρηση με chip, αριθμό δρομέα, μετάλλιο, αντιανεμικό γιλέκο, υπηρεσίες πρώτων βοηθειών και ιατρική περίθαλψη καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα. 
 • 4χλμ DH
  • Ψηφιακή χρονομέτρηση με chip, αριθμό δρομέα, μετάλλιο, τεχνικό T-shirt, υπηρεσίες πρώτων βοηθειών και ιατρική περίθαλψη.

Extra επιλογή Με κόστος 10 ευρώ

Τεχνικές κάλτσες εξαιρετικής ποιότητας της εταιρείας Desocks.
Μedium 37-41
Large 42-47

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ:

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται ηλεκτρονικά στο site: https://bit.ly/dirfytrail2023

Πληρωμή αντιτίμου συμμετοχής:

Το αντίτιμο θα πληρώνεται ηλεκτρονικά με κάρτα (χρεωστική-πιστωτική), δε θα γίνονται δεκτές πληρωμές με άλλο τρόπο. Η πληρωμή θα γίνεται εντός τριών (3) ημερών από την εγγραφή, αλλιώς δε θα ισχύει η εγγραφή. Μετά την πληρωμή θα αποστέλλεται επιβεβαιωτικό μέιλ.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Ώρες επικοινωνίας απογευματινές

Χρήστος Γουβαϊλης: 694 691 8465 

Σπανού Γεωργία: 698 138 2085

Νικολόπουλος Κώστας: 698 768 2553

Τεντόμας Νίκος 693 612 5340

e-mail: apsdromeonevias@gmail.com

ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΓΩΝΑ:

Σε περίπτωση που δεν επιτραπεί η τέλεση του αγώνα στη συγκεκριμένη ημερομηνία, θα ανακοινωθεί η μεταφορά του αγώνα σε νέα ημερομηνία. Όλες οι πληρωμές θα ισχύουν κανονικά και στη νέα ημερομηνία. Αν κάποιος δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στη νέα ημερομηνία μπορεί να ζητήσει επιστροφή των χρημάτων του. Τα χρήματα θα επιστραφούν εκτός από ένα ποσό 3€ για τα 30χλμ και 2€ για τα 15 & 5χλμ τα οποία παρακρατούνται από την τράπεζα ως διαχειριστικά έξοδα.

 

 

ΗΡΑΙΟΣ ΑΘΛΟΣ 30km

O αγώνας Dirfys trail run Ηραίος Αθλος 30k είναι πιστοποιημενος από το UTMB και την Itra. Συμμετέχει στο UTMB index races και στο Itra national league.

Tο μήκος της διαδρομής είναι 31,4χλμ με μέγιστη υψομετρική διαφορά τα 1.490μ. Εκτός από 1.500μ στην εκκίνηση και 1.500μ στον τερματισμό που είναι σε άσφαλτο, η υπόλοιπη διαδρομή κινείται σε τεχνικά μονοπάτια και χωμάτινο δρόμο βουνού. Η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα γίνονται στο δημοτικό σχολείο Στενής.
 
Ο αγώνας ξεκινάει από το Δημοτικό Σχολείο Στενής σε υψόμετρο 400μ. Η διαδρομή κινείται σε άσφαλτο για 1.5χλμ έως το γήπεδο της Στενής που στρίβουμε αριστερά για να μπούμε στο μονοπάτι (Σ1). Το μονοπάτι είναι ανηφορικό σε βατό τερέν για 1.5χλμ και καταλήγει σε δασικό χωματόδρομο όπου μετά από 1χλμ βρίσκεται ο 1ος σταθμός τροφοδοσίας στο 4,2χλμ. Η διαδρομή συνεχίζει στο μονοπάτι “Ελατιάς”, ένα πανέμορφο κομμάτι του αγώνα όπου οι αθλητές κινούνται σε πυκνό δάσος από άγριες καστανιές, πλατάνια και κεφαλληνιακή ελάτη, έως το ορειβατικό καταφύγιο ¨Μιχ. Νικολάου¨ του ΕΟΣ Χαλκίδας σε υψόμετρο 1117μ. που θα είναι ο 2ος σταθμός τροφοδοσίας στο 5,7χλμ. (Σεβάχ).
 
 
Από το καταφύγιο και μετά ξεκινάει κατηφόρα σε δασικό χωματόδρομο με 2 μικρά τεχνικά κομμάτια για 2.5χλμ έως τη Ράχη Συκά για να μπούμε πάλι σε μονοπάτι πυκνού δάσους (Μονοπάτι του Ξηροβουνίου Ξ1). Ο 3ος σταθμός τροφοδοσίας είναι στο 8,7χλμ. – 1019μ. (Σιδερίτης). Σε αυτό το σημείο είναι που χωρίζουν οι δυο μεγάλες διαδρομές. Για τα 30χλμ κινούμαστε ανατολικά, ενώ οι αθλητές για τα 15 χλμ. κάνουν αναστροφή δυτικά. Συνεχίζουμε λοιπόν ανατολικά σε μονοπάτι με βατό τερέν και λίγη πέτρα, με ανηφόρες – κατηφόρες σε ήπια κλίση, περνώντας στα δεξιά μας όλη την κορυφογραμμή του Ξηροβουνίου με τις διάσημες αναρριχητικές διαδρομές του. Στην πορεία της διαδρομής υπάρχουν 2 πηγές με καθαρό πόσιμο νερό, η πηγή Τέμπλα στο 10χλμ και η πηγή Κόνισμα στο 13χλμ.
 
Από το σημείο αυτό και μετά ξεκινάει η πιο έντονη και επίπονη ανάβαση της διαδρομής με +200μ. θετικής υψομετρικής για 1 χλμ. σε μονοπάτι με πέτρα, τραβερσάροντας κάτω από την κορυφή Πορτάρης, μέχρι να βγούμε σε ασφάλτινη οδό όπου και θα βρίσκεται ο 4 ος σταθμός τροφοδοσίας στο 14,2χλμ. – 1140μ. (Α. Συκάρης). Εδώ βρίσκεται και το ψηλότερο σημείο του αγώνα.
 
Για 1χλμ. κινούμαστε στην ασφάλτινη οδό και μετά στρίβουμε δεξιά για να μπούμε πλέον στα αλπικά κομμάτια της διαδρομής όπου το τερέν εναλλάσσετε από δασικούς χωματόδρομους σε μονοπάτια με πολύ πέτρα και τεχνικά. Προσέχουμε στην διχάλα του χωματόδρομου στο 19χλμ. να κινηθούμε δεξιά με κατεύθυνση Δυτικά όπου μετά από 3χλμ. υπάρχει πηγή με πόσιμο νερό και μετά από 4χλμ. φτάνουμε στο πανέμορφο εξωκλήσι του Αγίου Παντελεήμονα. Εκεί θα βρίσκεται και ο 5ος σταθμός τροφοδοσίας στο 22,8χλμ. – 1072μ. (Οι 5 ήρωες του Μίστρου). Σε όλη αυτή την διαδρομή κινούμαστε στην νοτιοανατολική πλευρά του Ξηροβουνίου και κάνουμε στην ουσία το γύρο του βλέποντας την άγρια ομορφιά των βουνών της περιοχής.
 
Μετά από 3.5χλμ. σε τερέν με σάρα αρκετά τεχνικό και αφού έχουμε μπει ξανά στο δασικό μονοπάτι του Ξηροβουνίου συναντάμε τον 6ο σταθμό τροφοδοσίας στο 26,3χλμ. – 979μ. (Σιδερίτης). Η διαδρομή από το σημείο αυτό συνεχίζει στο μονοπάτι Σ3 με μεγάλη κατηφόρα για 3.5χλμ η οποία θέλει ιδιαίτερη προσοχή καθώς έχει δύσκολα κομμάτια στο κατέβασμα με απότομες κλίσεις. Συνεχίζουμε με ένα εύκολο πέρασμα στο ποτάμι και φτάνουμε στον 7 ο σταθμό τροφοδοσίας στο 29,5χλμ. – 476μ. (Λέλα Καραγιάννη).
 
Τα τελευταία 1.9χλμ περνάνε μέσα από το χωριό έως τον τερματισμό στο Δημοτικό Σχολείο Στενής. 30 απολαυστικά αλλά συγχρόνως και απαιτητικά χιλιόμετρα στα όμορφα δασικά και αλπικά μέρη του Όρους Δίρφης και Ξηροβουνίου.


ΔΙΡΦΥΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ 15km

Ο αγώνας ξεκινάει από το σχολείο Στενής σε υψόμετρο 400μ. Η διαδρομή κινείται σε άσφαλτο για 1.5χλμ έως το γήπεδο της Στενής που στρίβουμε αριστερά για να μπούμε σε μονοπάτι (Σ1). Το μονοπάτι είναι ανηφορικό για 1.5χλμ και καταλήγει σε χωματόδρομο όπου μετά από 1χλμ βρίσκεται ο 1ος σταθμός τροφοδοσίας (4,2χλμ). Η διαδρομή συνεχίζει στο μονοπάτι “Ελατιάς” έως το ορειβατικό κατάφυγιο σε υψόμετρο 1107μ που θα είναι ο 2ος σταθμός τροφοδοσίας (5,8χλμ). Από το καταφύγιο ξεκινάει κατηφόρα σε χωματόδρομο για 2.5χλμ έως τη Ράχη Συκά για να μπούμε πάλι σε μονοπάτι (Σ3). Ο 3ος σταθμός τροφοδοσίας είναι στο 8,7χλμ. Η διαδρομή συνεχίζει με μεγάλη κατηφόρα για 2χλμ και θέλει ιδιαίτερη προσοχή καθώς έχει δυσκολα κομμάτια στο κατέβασμα. Συνεχίζουμε με ένα εύκολο πέρασμα στο ποτάμι και φτάνουμε στον 4ο σταθμό τροφοδοσίας (13,2χλμ). Τα τελευταία 2χλμ περνάνε μέσα από το χωριό έως τον τερματισμό στο σχολείο Στενής.


ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΖΟΥ 5km

Ο αγώνας ξεκινάει από το σχολείο Στενής σε υψόμετρο 400 μ. Για 1 χλμ έχει μονοπάτι ανηφορικό, τεχνικό, με υψομετρική διαφορά 200 μ. Φτάνουμε στον 1ο σταθμό τροφοδοσίας (1.1 χλμ) και συνεχίζουμε σε χωματόδρομο για 2.5 χλμ μέχρι το γήπεδο Στενής όπου θα περάσουμε το ποτάμι για να μπούμε στο πλατανόδασος του χωριού όπου είναι ο 2ος σταθμός τροφοδοσίας (3,6χλμ). Συνεχίζουμε σε άσφαλτο για λίγα μέτρα μέσα στο χωριό έως τον τερματισμό στο σχολείο Στενής.


Dirfys Trail Big Bear Downhill 4km

Ο Αγωνας εχει εκκίνηση τη ράχη Συκά και τερματισμό στο χωριό της Στενής. Η συνολική απόσταση ειναι 4 χλμ. με  αρνητική υψομετρική διαφορά 600μ. Οι αθλητες θα ξεκινάνε ενας ενας με διαφορα 30". Ο αγώνας κινείται σε τεχνικό τερέν με το τελευταίο χιλιόμετρο να είναι στο χωριό της Στενής. Η διαδρομή αρχίζει με μεγάλη κατηφόρα για 2χλμ και θέλει ιδιαίτερη προσοχή καθώς έχει δυσκολα κομμάτια στο κατέβασμα. Συνεχίζουμε με ένα εύκολο πέρασμα στο ποτάμι. Τα τελευταία 2χλμ περνάνε μέσα από το χωριό έως τον τερματισμό στο σχολείο Στενής.

 

Mπορείτε να δηλωσετε συμμετοχή για το Dirfys Trail 2023 εδώ

1.     ΓΕΝΙΚΑ

Η δήλωση συμμετοχής στους αγώνες προϋποθέτει πλήρη αποδοχή των όρων.

Οι αθλητές που θα αγωνιστούν θα πρέπει να κατανοούν ότι κινούνται σε ορεινό και δύσβατο έδαφος με ότι συνεπάγεται αυτό. Επίσης, είναι εκτεθειμένοι στις εκάστοτε καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν τη συγκεκριμένη ημέρα του αγώνα.

Οι κανονισμοί ισχύουν για όλα τα αγωνίσματα.

Σε όλους τους αγώνες Dirfys Trail Run 2023 θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν από τον ΕΟΔΥ και την ΓΓΑ κατά την περίοδο πραγματοποίησης των αγώνων.

2.     ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ

Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να σεβαστούν στο ακέραιο τους κανονισμούς που περιγράφονται παρακάτω. Είναι επίσης υποχρεωμένοι να υπακούσουν στις υποδείξεις των κριτών του αγώνα. Η μη συμμόρφωση με τους κανονισμούς ή τις υποδείξεις, επισύρει πάντα την ποινή του αποκλεισμού.

Οι κριτές του αγώνα όταν αντιληφθούν παραβάσεις των κανονισμών, τις καταγράφουν και ενημερώνουν τους παραβάτες. Κάθε άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο από τη διοργάνωση έχει τη δυνατότητα να καταγράψει επίσης όποια παράβαση υποπέσει στην αντίληψή του και να την υποβάλει προς εξέταση στην Επιτροπή Αγώνα.

3.     ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν άνδρες και γυναίκες που την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του.

Μαθητές μπορούν να συμμετέχουν στους αγώνες εφόσον φέρουν Υπεύθυνη Δήλωση από τους κηδεμόνες τους. 

Έγκυρη θεωρείται η συμμετοχή, η οποία έχει τακτοποιηθεί οικονομικά.

Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά σε όλες τις διαδρομές

Αθλητής/τρια που δηλώσει συμμετοχή και δεν προσέλθει στον αγώνα δεν δικαιούται επιστροφής χρημάτων.

4.     ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής έχει ως εξής:

31€ για τον αγώνα 30χλμ

21€ για τον αγώνα 15χλμ

12€ για τον αγώνα 5χλμ

15€ για τον αγώνα 4ΧΛΜ downhill

Δωρεάν ο παιδικός αγώνας

Το αντίτιμο θα πληρώνεται ηλεκτρονικά με κάρτα (χρεωστική-πιστωτική). Δεν θα γίνονται δεκτές πληρωμές με άλλο τρόπο. Η πληρωμή θα γίνεται εντός πέντε (5) ημερών από την εγγραφή, αλλιώς δε θα ισχύει η εγγραφή. Μετά την πληρωμή θα αποστέλλεται επιβεβαιωτικό email.

5.     ΛΗΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

*Οι αθλητές που έχουν εγγραφεί και επιθυμούν υπαναχώρηση από την εγγραφή τους, μπορούν να  ακυρώσουν την εγγραφή τους μόνο μέχρι την καταληκτική ημερομηνία των εγγραφών (12/11/2023). Στην περίπτωση αυτή, η διοργάνωση θα επιστρέψει το ποσό της εγγραφής στον αθλητή. Μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας καμία επιστροφή δεν είναι εφικτή.

6.     ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει:

* 30χλμ Ψηφιακή χρονομέτρηση με chip, αριθμό δρομέα, μετάλλιο, μπουφάν softshell, υπηρεσίες πρώτων βοηθειών και ιατρική περίθαλψη καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα.

* 15χλμ Ψηφιακή χρονομέτρηση με chip, αριθμό δρομέα, μετάλλιο, αμάνικο αδιάβροχο, υπηρεσίες πρώτων βοηθειών και ιατρική περίθαλψη καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα.

* 5χλμ Ψηφιακή χρονομέτρηση με chip, αριθμό δρομέα, μετάλλιο, αμάνικο αδιάβροχο, υπηρεσίες πρώτων βοηθειών και ιατρική περίθαλψη καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα.

* 4χλμ downhill Ψηφιακή χρονομέτρηση με chip, αριθμό δρομέα, μετάλλιο, τεχνικό T-shirt, υπηρεσίες πρώτων βοηθειών και ιατρική περίθαλψη.

Extra επιλογή Με κόστος 10 ευρώ

Τεχνικές κάλτσες εξαιρετικής ποιότητας της εταιρείας Desocks.

Μedium 37-41

Large 42-47

7.     ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αγώνες 30χλμ – 15χλμ – 5χλμ

Έπαθλα απονέμονται στους τρεις πρώτους νικητές της γενικής κατάταξης ανδρών και γυναικών

Ηλικιακές κατηγορίες Ανδρων-Γυναικών 30χλμ

18 ετών έως 49 ετών

50 ετών και άνω

Σε όλους τους συμμετέχοντες που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο

Παιδικός αγώνας

Σε όλους τους συμμετέχοντες που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο

8.     ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με σημείο αφετηρίας και τερματισμού το Δημοτικό Σχολείο Στενής

9.     ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

Ώρα εκκίνησης: 4χλμ downhill 14:00μμ

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Ώρα εκκίνησης: 30χλμ 09:30πμ

                             15χλμ 09:45πμ

                               5χλμ  09:45πμ

                              1000μ 10:00πμ

11.ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΑ

Περιγράφονται επακριβώς στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, κάτω από την κατηγορία ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, για τον κάθε αγώνα ξεχωριστά.

12.ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ ΕΓΚΥΡΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ

- Στη διαδρομή 30χλμ θα υπάρχει "πόρτα" αποκλεισμού στο 26,5χλμ με χρόνο 5 ώρες και 30 λεπτά από την εκκίνηση του αγώνα. Το όριο είναι κοινό για όλες τις κατηγορίες των αθλητών, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας. Μετά από τη συμπλήρωση του χρόνου που αναφέρεται, ο υπεύθυνος του σταθμού συνεχίζει να καταγράφει τους αθλητές αλλά ως εκπρόθεσμους, και οι αθλητές που καταφθάνουν εκεί, έχουν υποχρέωση να παραδώσουν τον αριθμό τους.

Δεν υπάρχουν όρια αποκλεισμού στους αγώνες 15χλμ, 5χλμ και 4 χλμ DH

13.ΣΗΜΑΝΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Η σήμανση της διαδρομής είναι πυκνή και ως διακριτικά ορίζονται οι ταινίες έργου (κόκκινο και άσπρο) και οι ορειβατικές ενδείξεις -διακριτικά μπογιάς, που δείχνουν την σωστή πορεία του αθλητή.

Η σήμανση της διαδρομής που τοποθετείται από τη διοργάνωση, είναι προσωρινή, με στόχο την εξυπηρέτηση των αθλητών και μετά τον αγώνα αφαιρείται. Πρόκειται κυρίως για πινακίδες χιλιομετρικών ενδείξεων ή κατευθυντήρες της διαδρομής, όπως επίσης και για αποτρεπτικές σε περίπτωση λανθασμένης διαδρομής.

Σε καίρια σημεία της διαδρομής και σε περίπτωση που τα παραπάνω υλικά μέσα κριθούν ενδεχομένως ανεπαρκή, θα υπάρχουν εθελοντές που θα καθοδηγούν τους αθλητές.

14.ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Οι αθλητές συμμετέχουν με δική τους ευθύνη και δεν ευθύνεται η διοργανώτρια αρχή σε περίπτωση τραυματισμού τους, όπως ρητά αναφέρεται και στην υπεύθυνη δήλωση. Παρόλα αυτά θα υπάρχει Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης που θα καλύπτει τον αγώνα. Επίσης, θα υπάρχει σε ετοιμότητα και σε επιλεγμένα στρατηγικά σημεία εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και πλήρως εξοπλισμένα ασθενοφόρα.

15.ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ

Οι αθλητές οφείλουν να έχουν εξεταστεί από ιατρό, ο οποίος θα τους έχει κρίνει ικανούς να συμμετέχουν στο συγκεκριμένο αγώνα.

Τρεις ημέρες πριν τον αγώνα θα σταλεί με email στους συμμετέχοντες δρομείς ένα ερωτηματολόγιο υγειονομικών πληροφοριών το οποίο θα συμπληρώσουν online.  Εναλλακτικά μπορούν να επιδείξουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά στην γραμματεία κατά την παραλαβή του πακέτου χρονομέτρησης.

16.ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΘΛΗΤΗ

Κάθε αθλητής φέρει τον αριθμό αγώνα (bib) πάνω του, τον οποίο και είναι υποχρεωμένος να έχει πάνω σε εμφανές σημείο στην εμπρόσθια όψη της μπλούζας του. Ο αριθμός πρέπει να παραμείνει σε όλη τη διάρκεια του αγώνα χωρίς να διπλωθεί, αποκρύπτοντας έτσι οποιοδήποτε στοιχείο αναγράφεται πάνω στον αριθμό (χορηγοί, λογότυπα κλπ). Ουσιαστική αλλοίωση του αριθμού, η οποία ενδέχεται να προκαλέσει σύγχυση στους υπεύθυνους καταγραφής των Σταθμών, τιμωρείται με αποκλεισμό. Απώλεια του αριθμού τιμωρείται με αποκλεισμό.

17.ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΜΕΣΑ

Επιτρέπεται η χρήση μπατόν πεζοπορίας. Επίσης, επιτρέπεται η κατοχή και χρήση χάρτη, πυξίδας, GPS, κινητού τηλεφώνου ή ασυρμάτου (VHF).

18.ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ

Ο αγώνας κινείται σε ορεινό έδαφος και άρα σε ένα ευαίσθητο οικοσύστημα. Συνεπώς απαγορεύεται αυστηρά η απόρριψη κάθε είδους αντικειμένων κατά μήκος της διαδρομής, όπως πλαστικά μπουκάλια ή οποιοδήποτε άλλο υλικό συσκευασίας στερεάς ή υγρής μορφής τροφής, που καταναλώνουν οι αθλητές στη διάρκεια του αγώνα. Σε κάθε σταθμό τροφοδοσίας υπάρχει ειδικός πλαστικός σάκος απορριμμάτων. Όλοι οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να ρίχνουν απορρίμματα μέσα στο σάκο.

19.ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ

Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να κινούνται στο μονοπάτι χωρίς να σχηματίσουν ομάδες που εκτείνονται σε πλάτος, εμποδίζοντας έτσι τους αθλητές που θα ήθελαν να προσπεράσουν. Όταν κάποιος αθλητής ειδοποιείται ότι πρέπει να κάνει στην άκρη για να προσπεραστεί, θα πρέπει να παραμείνει στην ανηφορική (εσωτερική) πλευρά της πλαγιάς.

20.ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ

Η διοργανώτρια αρχή αναλαμβάνει την τροφοδοσία των αθλητών κατά τη διάρκεια του αγώνα.

21.ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΣΑΚΙΔΙΑ

Στη διαδρομή των 15χλμ και 30χλμ είναι υποχρεωτική η μεταφορά Αλουμινοκουβέρτας. Δεν προβλέπεται υποχρεωτικός εξοπλισμός για τους αθλητές των υπολοίπων διαδρομών.

Συστήνεται για όλους τους αγώνες να μεταφέρουν μικρό σακίδιο πλάτης ή μέσης, με κάποια βασικά εφόδια όπως γυαλιά, καπέλο, ασκό ή παγούρι με φαρδύ στόμιο, στερεά τροφή της επιλογής τους, για να καλύψουν τις ανάγκες τους στα ενδιάμεσα των σταθμών. Οι αθλητές έχουν την ευθύνη μεταφοράς ενός ή δύο δοχείων για να δέχονται ξεχωριστά νερό και ισοτονικό. Η εγκατάλειψη σακιδίου κατά μήκος της διαδρομής στα σημεία κεντρικών σταθμών, γίνεται με ευθύνη του αθλητή.

22.ΣΗΜΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ

Τα Σημεία Ελέγχου του αγώνα είναι στους σταθμούς τροφοδοσίας αλλά και σε επιλεγμένα σημεία όπου θα υπάρχει ηλεκτρονικός τάπητας πάνω από τον οποίο είναι υποχρεωμένοι να περνούν οι αθλητές. Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να έχουν σε εμφανές σημείο τον αριθμό τους, ώστε να τους καταγράφουν οι κριτές. Σε περίπτωση που κάποιος αθλητής φορά αντιανεμικό μπουφάν, θα πρέπει φτάνοντας στο Σταθμό Ελέγχου να φροντίσει να επιδείξει τον αριθμό του. Άρνηση επίδειξης του αριθμού σημαίνει αποκλεισμό. Όποιος αθλητής δεν περάσει έστω κι από έναν σταθμό Ελέγχου θεωρείται άκυρος.

23.ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

Ενστάσεις για οποιοδήποτε λόγο γίνονται μόνο από τον ίδιο τον αθλητή, το αργότερο 1 ώρα μετά τον τερματισμό του.

24.ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η Επιτροπή αναλαμβάνει να επιτηρήσει τη διαδρομή του αγώνα με εξειδικευμένα στελέχη σε θέματα ασφάλειας, διάσωσης και παροχής ιατρικής βοήθειας στους αθλητές που θα βρεθούν σε ανάγκη. Σε περιπτώσεις όπου το προσωπικό ασφάλειας και οι κριτές υποδείξουν στους αθλητές ότι πρέπει να αλλάξουν κατεύθυνση για λόγους ασφάλειας, οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να υπακούσουν. Άρνηση συμμόρφωσης σημαίνει αποκλεισμό.

25.ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ/ ΑΝΑΒΟΛΗ/ ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΓΩΝΑ

Αν παραστεί ανάγκη (εξαιρετικά επικίνδυνες καιρικές συνθήκες), οι Διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιήσουν τη διαδρομή ή και να αναβάλλουν για μικρό χρονικό διάστημα την εκκίνηση, προκειμένου να μη θέσουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών.

Σε περίπτωση που λόγω του COVID-19 δεν επιτραπεί η τέλεση του αγώνα στη συγκεκριμένη ημερομηνία, θα ανακοινωθεί η μεταφορά του αγώνα σε νέα ημερομηνία. Όλες οι πληρωμές θα ισχύουν κανονικά και στη νέα ημερομηνία. Αν κάποιος δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στη νέα ημερομηνία μπορεί να ζητήσει επιστροφή των χρημάτων του. Τα χρήματα θα επιστραφούν εκτός από ένα ποσό 2€ το οποίο παρακρατείτε από την τράπεζα ως διαχειριστικά έξοδα. 

26.ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η χρονομέτρηση θα γίνει ψηφιακά με chip στο δρομικό παπούτσι. 

Τα αποτελέσματα θα παρουσιάζονται σε πραγματικό χρόνο, θα αναρτηθούν αμέσως μετά τον αγώνα, ενώ μήνυμα με τον προσωπικό χρόνο καθενός θα αποσταλεί αμέσως μετά τον τερματισμό. Παρέχεται υπηρεσία live streaming κατά τον τερματισμό. Τα οριστικά αποτελέσματα θα δημοσιευθούν αφού ελεγχθούν από την οργανωτική επιτροπή τις επόμενες ημέρες του αγώνα. 

Η τελική κατάταξη των αγώνων είναι η κατάταξη που παρέχεται από την εκάστοτε εταιρεία χρονομετρήσεων και δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης. Σε καμία περίπτωση και για οποιονδήποτε λόγο, δεν θα δοθούν διπλά μετάλλια σε αθλητές και αθλήτριες που τερματίζουν μαζί.

27.ΠΟΙΝΕΣ

Η μοναδική ποινή που επιβάλλεται σε όλα τα παραπτώματα & παραβιάσεις κανονισμού, είναι ο αποκλεισμός/αποβολή.
Επιβάλλεται σε:
• Ρύπανση διαδρομής,
• Κοψίματα διαδρομής

28.ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Οι διοργανωτές δεν ευθύνονται για τον θάνατο, τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των αγωνιζομένων, οι οποίοι υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής, δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που υπάρχουν στο ορεινό περιβάλλον και βεβαιώνουν ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν, έχουν δε πρόσφατα εξεταστεί από γιατρό γι’ αυτό το θέμα. Δεν πρόκειται ωστόσο να ζητηθεί από κανέναν αθλητή να προσκομίσει ιατρική βεβαίωση. Οι ίδιοι οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να προβαίνουν τακτικά σε ιατρικό προληπτικό έλεγχο, ώστε να ελέγχουν την κατάσταση της υγείας τους. Οι διοργανωτές αποποιούνται κάθε ευθύνη σχετικά με τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών, οι οποίοι θα πρέπει να συμπεριφερθούν υπεύθυνα σε σημεία της διαδρομής όπου ο κίνδυνος πτώσης με δυσάρεστα ή μοιραία αποτελέσματα, είναι αυξημένος. Οι διοργανωτές αποποιούνται κάθε οικονομικής ευθύνης σε περίπτωση εξωτερικής βοήθειας σε οποιονδήποτε αθλητή.

29.ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Η Διοργάνωση και οι συνεργάτες της διατηρούν τα πνευματικά δικαιώματα της φωτογράφησης και κινηματογράφησης του αγώνα από εξουσιοδοτημένες ομάδες που αναλαμβάνουν το έργο αυτό. Κάθε αθλητής του οποίου γίνεται δεκτή η αίτηση συμμετοχής, αποδέχεται αυτόματα αυτόν τον όρο, γνωρίζοντας ότι μπορεί να εμφανιστεί το πρόσωπό του σε φωτογραφίες ή βίντεο, χωρίς να του ζητηθεί η άδεια και χωρίς να μπορεί να διεκδικήσει κάποια αποζημίωση από την όποια δημοσίευση του υλικού.

30. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η Διοργάνωση δεν πρόκειται να κάνει γνωστά σε τρίτους τα προσωπικά στοιχεία των αθλητών που υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής. Σεβόμενη τη σχετική νομοθεσία και θεωρώντας απόλυτη ηθική υποχρέωση την διατήρηση της μυστικότητάς τους, διατηρεί τα στοιχεία των αθλητών μυστικά και σε ασφαλές ψηφιακό περιβάλλον. Δημοσιεύσιμα είναι μόνο το ονοματεπώνυμο του αθλητή, η πόλη κατοικίας και η ηλικία και εφόσον υποβληθούν από τον ίδιο: η φωτογραφία, τυχόν προσωπική ιστοσελίδα και αθλητικό βιογραφικό. 

31.ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ

Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης των κανονισμών διεξαγωγής του αγώνα, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.

 

ΗΡΑΙΟΣ ΑΘΛΟΣ 30km

Μπορείτε να δείτε το προφιλ των 30 χλμ σε υψηλή ανάλυση εδώ


ΔΙΡΦΥΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ 15km

Μπορείτε να δείτε το προφιλ των 15 χλμ σε υψηλή ανάλυση εδώ


ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΖΟΥ 5km

Μπορείτε να δείτε το προφιλ των 5 χλμ σε υψηλή ανάλυση εδώ

ΗΡΑΙΟΣ ΑΘΛΟΣ 30χλμ
 
ΔΙΡΦΥΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ 15χλμ
 
ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΖΟΥ 5χλμ

 

ΗΡΑΙΟΣ ΑΘΛΟΣ 30km


ΔΙΡΦΥΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ - Διαδρομή 15km

 


ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΖΟΥ - Διαδρομή 5km

ΗΡΑΙΟΣ ΑΘΛΟΣ 30km


ΔΙΡΦΥΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ 15km


ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΖΟΥ 5km


Dirfys Trail Big Bear Downhill 4km

ΗΡΑΙΟΣ ΑΘΛΟΣ 30km


ΔΙΡΦΥΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ 15km


ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΖΟΥ 5km

Σταθμός τροφοδοσίας - "Κ. Καρακίτσιος - Δ. Κωστόπουλος"

ΗΡΑΙΟΣ ΑΘΛΟΣ CP1-4,2km

ΔΙΡΦΥΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ CP1-4,2km

Ο πρώτος σταθμός τροφοδοσίας στα 15km/30km είναι αφιερωμένος σε δύο νέους αξιωματικούς της πολεμικής αεροπορίας όπου έχασαν τη ζωή τους στην υψηλότερη κορυφή της Εύβοιας το 2002.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο φρικτός θόρυβος της πτώσης του Φάντομ ακούστηκε σε όλες τις Βόρειες Σποράδες, νωρίς το πρωί την 26η Ιουνίου του 2002 λίγη ώρα μετά την απογείωση συνταράσσοντας την τοπική κοινωνία αλλά και όλο το πανελλήνιο, που θρηνούσε το χαμό δύο νεαρών στρατιωτικών.
 
Οι δύο πεσόντες χειριστές
Στο δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους δύο έμπειροι αεροπόροι και νέοι άνθρωποι ο σμηναγός Κυριάκος Καρακίτσιος, 31 ετών από την Κοζάνη, και ο υποσμηναγός Δημήτρης Κωστόπουλος, 29 ετών από τη Λάρισα.

Σταθμός τροφοδοσίας - "Θ. Αναστασιάδης"

ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΖΟΥ CP1-1,1km
Ο πρώτος σταθμός τροφοδοσίας στη διαδρομή των 5km έχει το όνομα Θανάσης Αναστασιάδης.
Ο Θανάσης ήταν ένας άνθρωπος που αγάπησε το βουνό, το οποίο του έδινε χαρά και δύναμη.Τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε περισσότερο με την αναρρίχηση και βοήθησε πάρα πολύ τον ορειβάτικο σύλλογο της Χαλκίδας.
Του άρεσε να προσφέρει τις γνώσεις του και τη βοήθειά του στους νέους ορειβάτες. Αυτό θα έκανε και στην τελευταία του ανάβαση στον Όλυμπο. Έφυγε εκεί που τόσο αγαπούσε.
Θα μας λείπει πάντα.

Σταθμός τροφοδοσίας - "Σεβάχ"

ΗΡΑΙΟΣ ΑΘΛΟΣ CP2-5,8km
ΔΙΡΦΥΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ CP2-5,8km
 
Με αφορμή την δηλητηρίαση απο φόλα του φίλου μας του ΣΕΒΑΧ στην περιοχή του καταφυγίου του ΕΟΣ Χαλκίδας αποφασίσαμε να αφιερώσουμε τον δεύτερο σταθμό τροφοδοσία στα 15km/30km στον ΣΕΒΑΧ!
Έτσι στο 2ο σταθμό τροφοδοσίας (6χλμ) στο καταφύγιο του ΕΟΣ Χαλκίδας θα σάς περιμένουν οι φίλοι του.
Λίγα λόγια από καρδιάς, από τον Γιώργο, για τον φίλο του ΣΕΒΑΧ, μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω βίντεο.

Σταθμός τροφοδοσίας - "Σιδερίτης"

ΗΡΑΙΟΣ ΑΘΛΟΣ CP3-8.7km / CP6-26.3km
ΔΙΡΦΥΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ CP3-8.7km
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΙΔΕΡΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ θα επανδρώσει τον τρίτο σταθμό τροφοδοσίας στην διαδρομή 15km/30km.
Πρόκειται για νεοσύστατο σχετικά σύλλογο με επίσημη ίδρυση από το 2019. Δραστηριοποιείται σε θέματα όπως η προστασία της Φύσης και της Πολιτιστικής κληρονομιάς, η περιβαλλοντική εκπαίδευση, η καταγραφή της πανίδας και της χλωρίδας, η διοργάνωση σχετικών εκδηλώσεων, οι εξορμήσεις στη φύση και σε τόπους πολιτιστικού ενδιαφέροντος, οι δράσεις αλληλεγγύης κ.α.
Ο σύλλογος ήδη συμμετέχει σε δράσεις προστασίας του περιβάλλοντος που αφορούν την Εύβοια αλλά και ευρύτερα. Επίσης υπάρχει ενασχόληση με την ανάδειξη και προστασία μνημείων πολιτιστικής κληρονομιάς.
Διοργανώνει τα δύο τελευταία χρόνια τον Ορεινό Δρόμο Σωκράτης.
Περισσότερες πληροφορίες μπορειτε να βρειτε στο site του συλλόγου www.sideritis.eu

Σταθμός τροφοδοσίας - "Αντώνης Συκάρης"

ΗΡΑΙΟΣ ΑΘΛΟΣ CP4 - 14.2km

Σήμερα μια ημέρα μόλις μετά τη χαρά της κατάκτησης της κορυφής Dhaulagiri 8.167m, των αφιερώσεων στους: Νίκο Παπανδρέου και στην οικογένειά του, Μπάμπη Τσουπρά και στην οικογένειά του και στον Ερμή - Θεοφάνη Θεοχαρόπουλο και στην οικογένειά του, αλλά και σε όλους τους Έλληνες, σε όλους τους ορειβάτες και στη μικρή του Ίριδα, την εγγονή του, ο κορυφαίος Έλληνας ορειβάτης Αντώνης Συκάρης, έχασε τη ζωή του. Το σύντομο ανακοινωθέν ανέφερε: «σε υψόμετρο 7.400 μ., πολύ κοντά στο camp3, στις 4:00 το ξημέρωμα ώρα Νεπάλ υστέρα από τεράστια σωματική και ψυχική προσπάθεια και έλλειψη πρόσθετου οξυγόνου, άφησε την τελευταία του πνοή στο όρος.

Oι ευχές όλων μας για μια ασφαλή κατάβαση χθες, μετατράπηκαν σήμερα σε πένθος και βαθιά θλίψη.
Ο Αντώνης έφυγε κυνηγώντας τον υψηλό του στόχο και τις υψηλότερες κορυφές του κόσμου. Έφυγε κάνοντας κάτι που αγαπούσε, κάτι υψηλό, κάτι άπιαστο. Θα είναι πάντα στις καρδιές μας και στο μυαλό μας ως φωτεινό παράδειγμα και έμπνευση στην κατάκτηση υψηλών στόχων και της ακούραστης προσπάθειας που χρειάζεται για την επίτευξή τους.
 
Ο Αντώνης χθες μας έστειλε τη χαρά του και τις αφιερώσεις του και μας έκανε όλους περήφανους:
"Σήμερα, 11 Απριλίου 2022, η ώρα 12:50-ώρα Νεπάλ βρίσκομαι στην κορυφή του Dhaulagiri 8.167 μέτρα.
Θέλω να αφιερώσω αυτή την κορυφή:
Στον Νίκο Παπανδρέου και την οικογένειά του.
Στον Μπάμπη Τσουπρά και στην οικογένειά του.
Και στον Ερμή - Θεοφάνη Θεοχαροπουλο.
Ακόμα Θέλω να αφιερώσω αυτή την κορυφή σε όλους τους Έλληνες, σε όλους τους ορειβάτες και στη μικρή μου Ίριδα, την εγγονή μου.Ιριδά μου είμαι στην κορφή!!!
Ο 'πα' είναι στην κορυφή!!!
Ευχαριστώ όλους τους φίλους μου και τους φίλους μου που μέσα από τα social με υποστήριξαν και με βοήθησαν να φτάσω στην κορυφή!
Χάρη σε αυτούς το πέτυχα!!!
Σας αγαπώ όλους!!!"
 
Και εμείς όλοι σε αγαπάμε Αντώνη και σου ευχόμαστε καλό παράδεισο εκεί ψηλά! Θερμά Συλλυπητήρια στην υπέροχη οικογένεια!
 
Ποιος ήταν ο Αντώνης Συκάρης
 
Γεννημένος τον Μάιο του 1962, ο Συκάρης ήταν από τους πλέον επιτυχημένους και έμπειρους Έλληνες ορειβάτες, καθώς και ο μοναδικός που μοναδικός Έλληνας που έχει σκαρφαλώσει 5 από τις 14 «οκτάρες» κορυφές της Γης, του κορυφαίου ορειβατικού project Grand slam, μεταξύ των οποίων και του Έβερεστ.

Μετρούσε 32 χρόνια εμπειρίας, με ορειβασία και αναρρίχηση. 66 ορειβατικές αποστολές σε όλο τον κόσμο, 615 ορειβατικές και αναρριχητικές διαδρομές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ήταν παντρεμένος με την Καλλιόπη Κονή. Είχε μια κόρη και έναν γιο, τη Βιολέτα και τον Γιάννη, καθώς και μια εγγονή, την Ίριδα.

Όσα είχε πει ο κορυφαίος ορειβάτης στα «Ταξίδια» το 2018 «Εκείνο που με τρομάζει περισσότερο είναι ο κίνδυνος να παγώσεις και να μείνεις αβοήθητος, όπως έχει συμβεί σε πολλούς ορειβάτες τα προηγούμενα χρόνια στο Έβερεστ. Ή, στην καλύτερη περίπτωση, να χάσεις κάποια δάχτυλα ή τη μύτη σου από τα κρυοπαγήματα». Αυτό είναι ένα κομμάτι από το «μαύρο κουτί» του ορειβάτη Αντώνη Συκάρη, το ημερολόγιο δηλαδή που κρατούσε στο iPhone του κατά την αποστολή του στο Έβερεστ το 2017.

Ο Aντώνης Συκάρης έχει στο ορειβατικό «βιογραφικό» του τρία από τα 14 βουνά του «Γκραν Σλαμ» της ορειβασίας, της ιερής δηλαδή «πυραμίδας» με τις ψηλότερες κορυφές του πλανήτη, άνω των 8.000 μέτρων. Έπειτα από 27 χρόνια εμπειρίας με αναβάσεις σε χαμηλότερα, τεχνικά ίσως και δυσκολότερα, βουνά, έφτασε πέρυσι να πετύχει το όνειρό του: να σταθεί στην κορυφή του κόσμου, στο Έβερεστ (8.848 μ.), με σχοινοσύντροφο τον Μάικ Ευμορφίδη. Στη συνέχεια, τον περασμένο Μάιο «κατέκτησε» το Κανγκτσεντζούνγκα (8.586 μ.) μαζί με τον Φώτη Θεοχάρη και έπειτα, τον περασμένο Σεπτέμβριο, το Μανασλού (8.163 μ.) με τον Γιώργο Μαρίνο.


Σταθμός τροφοδοσίας - "Οί πέντε ήρωες του Μίστρου"

ΗΡΑΙΟΣ ΑΘΛΟΣ CP5 - 22,8km

Αφιερωμένος στούς πέντε ήρωες του Μίστρου.
Σαν σήμερα έφυγαν τα παιδιά υπερασπιζομενοι το δάσος, δηλαδή το σπίτι τους το βιός τους. Ήταν μια φορά κι έναν καιρό ένα όμορφο χωριό στην Εύβοια, στην κεντρική Εύβοια, περιτριγυρισμένο από βουνά. Βουνά που εμπόδιζαν τον «πολιτισμό» να εισβάλει στο χωριό. Τα βουνά εμποδίζουν τους εισβολείς, γίνονται και φυσικά φρούρια, φυσικά σύνορα και απομονώνουν περιοχές.
Αυτό το χωριό, απομονωμένο στην ομορφιά του και στον κόσμο του, είχε μόνιμους κατοίκους ...παιδιά που σπίτι τους θεωρούσαν τα βουνά που τους περιτριγύριζαν. Παιδιά που θεωρούσαν υποχρέωση να διατηρήσουν τα δάση. Βέβαια, από αυτά ζούσαν, ούτε κουβέντα. Γιατί: Είτε ήταν κτηνοτρόφοι, είτε ήταν βοσκοί ή και τα δυο μαζί.
Αύγουστος του 2007. Μίστρος Εύβοιας. Ολεθρος, καταστροφή. Τραγωδία. Τα παιδιά του Μίστρου είναι το θέμα μου. Τον Αύγουστο του 2007 κάηκε ο Μίστρος. Ομως, πολλές φορές πριν προσπάθησαν να τον κάψουν και δεν τα κατάφεραν. Γιατί οι «απολίτιστοι» μόνιμοι κάτοικοι, και κυρίως οι νέοι, έκαναν ομάδες κομάντος, ομάδες αυτοκτονίας, με αλυσοπρίονα, με τσεκούρια, τσαπιά και φτυάρια και κατάφερναν να τις σβήσουν. Το χωριό μας δε θα το κάψετε - Δε θα σας περάσει ελεεινοί. Το 'καψαν όμως. Το 'καψαν που να καούν.
Ερχόμαστε στην Κυριακή 26-8-07. Είναι 3.30 μ.μ. στο χωριό. Οι νέοι ήταν μαζεμένοι στα βόρεια του Μίστρου, να σταματήσουν τη φωτιά που ανέβαινε από το χωριό Σέττα. Γυρίζουν το κεφάλι τους και στα νότια του χωριού, στο βουνό Ολυμπος, και σε 1.000 μέτρα υψόμετρο, στην κορυφή σχεδόν του βουνού σκάει νέα εστία πυρκαγιάς.
Χωρίς σκέψη καβαλάνε τα αυτοκίνητα, μαζί με τα συμπράγκαλα, τρέχουν και ό,τι προλάβουν. Τρέχουν να σώσουν το βουνό. Το βουνό που αποδεδειγμένα θεωρούν σπίτι τους. Θεωρούν υποχρέωσή τους να προσπαθήσουν. Να ρισκάρουν, να κινδυνέψουν. Δεν είναι πρώτη φορά, μήπως είναι όμως η τελευταία;
Σταματώ στη μια ομάδα, γιατί υπάρχουν μαρτυρίες επιζώντων. Τέσσερα παιδιά μπαίνουν μπροστά από τη φωτιά.
Τα παιδιά:
Ο Δημήτρης, το παρατσούκλι του «Λιάτος», η ηλικία του κάτω από 30 χρόνων. Τσοπάνος και ρετσινάς.
Ο Χρήστος (ο γιος του Αλλάργα) κάτω από 30 χρόνων. Τσοπάνος και μόνιμος κάτοικος του χωριού.
Ο Βασίλης ο γιος του Παναγιώτη. Περίπου 30 ετών, παντρεμένος με δύο παιδιά. Δουλεύει στο εργοστάσιο, μένει στο Μίστρο.
Και ο Δημήτρης, ο γιος της Μπέμπας. Εμπορος του χωριού, ιδιοκτήτης λεωφορείου και οδηγός. Αυτό σημαίνει δυσκίνητος. Και άμαθος από βουνό.
Οι άλλοι 3 είναι «κατσίκια», αγριοκάτσικα. Μπροστά από τη φωτιά, με τα αλυσοπρίονα κόβουν τα δέντρα για να σταματήσουν τη λαίλαπα. Ξαφνικά σκοτείνιασε το τοπίο, θόλωσαν τα πάντα, τους πλησίασε η φωτιά με τρελή ταχύτητα. Κοιτάχτηκαν και διάλεξαν το δρόμο, έπρεπε να μπει μπροστά ο Ντελώρος, που ήξερε τις λεπτομέρειες, γνώριζε και τις πέτρες, κάθε μέρα έκανε το δρομολόγιο. Λίγο πιο πάνω, στα χίλια μέτρα, ίσως και λιγότερο, ήταν μια μεγάλη λάκα. Εκεί είχαν μια υποδομή για τα γίδια τους. Είχαν ταΐστρες και ποτίστρες. Και η λάκα μεγάλη.
Ο Λιάσκος έμεινε πίσω, είπαμε, δυσκίνητος, άμαθος και είχε πάει να σβήσει τη φωτιά με τις παντόφλες. Τον πρόλαβε η φωτιά και έσκουζε. Ζητούσε βοήθεια. Κοιτάχτηκαν και οι τρεις. Ο Λιάτος μίλησε πρώτος, παιδιά ο Λιάσκος δεν κουβαλιέται, εγώ φεύγω, γιατί θα καούμε. Φεύγω, είπε, και έφυγε... Πήγε στη λάκα, τρύπωσε σε μια γούρνα με νερό. Πέρασε η φωτιά από πάνω του και σώθηκε, περίμενε να κατακάτσει το κακό.
Ηρθε σε κάνα - δυο ώρες ο Μπουλούλας με ένα «Ντάτσουν», τον βρήκε και έφυγαν.
Τι έγιναν οι άλλοι τρεις;
Ο Λιάσκος άρπαξε φωτιά και σε λίγο και ο Χρήστος ο Ντελώρος. Ο Βασίλης (το παρατσούκλι του «Παναντώνης») άρπαξε τον Χρήστο στον ώμο να τον σώσει. Ο Λιάσκος είχε αρχίσει και έλιωνε και εκτίμησε ότι δεν έχει ελπίδα, όπως και έγινε. Πήρε λοιπόν τον Χρήστο που ήταν και πιο αδύνατος, αλλά και ακόμη ζωντανός. Ο καμένος πόναγε και τον παρακάλεσε να τον αφήσει κάτω και να πάει να φέρει βοήθεια.
Αφησέ με, ούρλιαζε. Τον άφησε και έκανε τον κατήφορο κόντρα στη φωτιά. Οταν λέμε φωτιά, 100 μέτρα ύψος οι φλόγες, έκαιγαν πεύκα και έλατα εκατοντάδων ετών. Το συγκεκριμένο δάσος δεν είχε ξανακαεί. Πίσω από τη φωτιά υπήρχαν καμιά πενηνταριά κάτοικοι που έψαχναν απεγνωσμένοι να δουν τι απέγιναν τα χαμένα παιδιά.
Χαμένοι, ζαλισμένοι, περίμεναν, μεταξύ των άλλων και ο Θανάσης. Εψαχναν να βρουν τα παιδιά. Ξαφνικά, μέσα από τις φλόγες, περιγράφει: «Βλέπω έναν καμένο να 'ρχεται».
Οι σάρκες του είχαν αρχίσει να σκάνε από τη φωτιά, ήταν ο Βασίλης.
Τους είπε: Αφησα τον Χρήστο πιο πάνω. Πηγαίνετε να τον πάρετε. Και έπεσε σχεδόν αναίσθητος. Η ομάδα των τεσσάρων είχε σε πρώτη φάση τον Δημήτρη νεκρό, τον Χρήστο βαριά τραυματισμένο, έως 70% εγκαύματα, και τον Βασίλη με εγκαύματα έως 30%.
Αλλα θύματα, 3 παιδιά νεκρά βρέθηκαν: Ο Γιάννης ο γιος του Χρυσόστομου, βρέθηκε αγκαλιά με τον Μήτσο τον γιο του Νίκου, που μένει στο Θεολόγο.
Τα δυο παιδιά, μεγαλωμένα μαζί στην ίδια γειτονιά, φίλοι και εποχιακοί δασοπυροσβέστες, τα έζωσε η φωτιά σε μια χαράδρα και τα καρβούνιασε.
Λίγο πιο κάτω βρέθηκε και ο Νικολάκης. Δευτέρα 27-08-2007 το χωριό κήδεψε τέσσερα παλικάρια. Θρήνος, οδυρμός, τραγωδία απερίγραπτη.
Μάνες χαροκαμένες. Ράγισαν και οι πέτρες. Χιλιάδες κόσμου, όλοι κλαμένοι. Μαύρες ψυχές, πόνος ατελείωτος. Και οι φωτιές να καίνε στα βουνά.
Τα αεροπλάνα να ρίχνουν νερό στη φωτιά, τα μαύρα σύννεφα του καπνού να μαυρίζουν το τοπίο. Πένθος παντού, θάνατος παντού. Θάνατος, θάνατος...
Γιατί, ατελείωτα ερωτήματα, γιατί, γιατί...
Στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» στην Αθήνα μεταφέρθηκαν οι δύο τραυματισμένοι καμένοι, ο Χρήστος με τον Βασίλη. Οι γιατροί στον Χρήστο έλεγαν ότι παλεύουμε με το θάνατο.
Πήγα και βρήκα τον Χρήστο, απέξω, , ψύχραιμος φαινόταν, αλλά έδινε την εντύπωση ότι δεν έχει συνειδητοποιήσει την κατάσταση.
Κυριακή 2/9/07, έσβησε ο Χρήστος. Η κηδεία έγινε στις 18.30 στο Μίστρο. Πάει και το πέμπτο το παιδί. Πέντε παιδιά από 19 έως 33 χρόνων.
Ερχόμαστε στον Βασίλη, 31 ετών, εργάτης σε εργοστάσιο. Με δυο μωρά και η γυναίκα του άνεργη ή καλύτερα υποαπασχολούμενη. Λίγα κατσίκια, λίγες ελιές, λίγες κότες και άντε να τα βγάλεις πέρα. Σήμερα, 22/9/2007, ο Βασίλης ετών 31, καμένος και ανίκανος να εργαστεί.
Τη δουλειά που έκανε σαν εργάτης δε θα μπορέσει να την ξανακάνει. Οι γονείς του μεροκαματιάρηδες και πονεμένοι.
Είναι τυχεροί που επέζησε το παιδί τους και παλεύουν. Ο Βασίλης ως πότε θα αντέξει, ή καλύτερα, τι θα γίνει; Ξεχασμένος απ' όλους.
Αξίζει να αναφέρω ότι στην κηδεία των παιδιών, μες στο χαλασμό μοίρασαν βραβεία στους πεθαμένους, τους άκουσε κόσμος πολύς. Θάψανε τα παλικάρια κι έφυγαν.
Τον Βασίλη, όμως, τον τυχερό - άτυχο, όλοι τον ξεχάσανε. Θα πει κανείς, και τι να το κάνει το βραβείο; Τρώγεται; Οχι, τα παιδιά τους ποιος θα τα μεγαλώσει; Μια ζωή ανάπηρος.
Οι γιατροί έλεγαν ότι ξεκόλλαγαν από τις πλάτες του σάρκες καμένες και λιωμένες άλλου ανθρώπου. Αυτό το παιδί, με αυτή την αυτοθυσία, πρέπει να αφεθεί στη μοίρα του;
Πηγή :Μπάμπης Τσόκος

Σταθμός τροφοδοσίας - "Λέλα Καραγιάννη"

ΗΡΑΙΟΣ ΑΘΛΟΣ CP7-29,5km
ΔΙΡΦΥΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ CP4-13,2km
ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΖΟΥ CP2-3.6km
Παρουσίαση του σταθμού τροφοδοσίας "Λέλα Καραγιάννη"
«Με ιδιαίτερη χαρά αποδεχτήκαμε την ιδιαίτερα τιμητική πρόσκληση των φίλων δρομέων του Συλλόγου «Δρομείς Εύβοιας» να στελεχώσουμε τον 4ο σταθμό τροφοδοσίας του αγώνα Dirfy Trail Run. Οι συντρέχτες-διοργανωτές μάς είχαν βοηθήσει αφάνταστα στελεχώνοντας τον 1ο και 3ο σταθμό τροφοδοσίας του δικού μας αγώνα στη μνήμη της ηρωίδας Λέλας Καραγιάννη στην πολύπαθη από δασικές πυρκαγιές Λίμνη. Τον 2ο αγώνα μας,το Limni City Trail, ειδικά για φέτος, τον είχαμε αφιερώσει στην προσπάθεια για την πράσινη αναγέννηση της πυρόπληκτης περιοχής μας, καθώς περνούσε από τις καμένες γειτονιές της κωμόπολής μας. Καλή αντάμωση στις κατάφυτες πλαγιές της Δίρφυς και στα τεχνικά μονοπάτια που με τόση επιμέλεια φρόντισαν και καθάρισαν οι ακάματοι συντρέχτες-διοργανωτές!!!»

 

ΗΡΑΙΟΣ ΑΘΛΟΣ 30km

gpx track file - Dirfys Trail Run 30k

Garmin fit track file - Dirfys Trail Run 30k fit

για navigation σε συσκευές garmin (όπου υποστηρίζεται) με τους σταθμούς τροφοδοσίας περασμένους

Οδηγίες για να φορτώσετε το fit file στο ρολόι θα βρείτε εδώ


ΔΙΡΦΥΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ 15km

gpx track file - Dirfys Trail Run 15k


ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΖΟΥ 5km

gpx track  file - Dirfys Trail Run 5k

Dirfys Trail Big Bear Downhill 4km

gpx track  file - Big Bear Downhill 4km

Για μεταφορές και μετακινήσεις, μπορειτε να μεταβείτε στον παρακάτω σύνδεσμο

https://eviatransfers.com/


Για adventure εκδρομές, επισκέψεις σε οινοποϊια και άλλες δραστηριότητες, μπορειτε να μεταβείτε στον παρακάτω σύνδεσμο

https://www.eviatours.com/


Για κρατήσεις σπιτιών-βίλες για διαμονή, μπορειτε να μεταβείτε στον παρακάτω σύνδεσμο

https://eviasun.gr/holiday-rentals/