Ανακοίνωση αγώνα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Ευβοίας συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας τον 3ο Αγώνα Δρόμου 21,1 χλμ. Ερέτρια – Χαλκίδα «Ληλάντιος Ημιμαραθώνιος», Αγώνα Δρόμου 10χλμ και Αγώνα Δρόμου 5χλμ, ο αγώνας γίνεται σε συνεργασία με τους Δήμους Χαλκιδέων και Ερετρίας,  τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Υπουργείου Τουρισμού και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ), και την υποστήριξη του   ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς-Εύβοιας και της ΠΕΔ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων) Στερεάς Ελλάδας.

Ο αγώνας θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα  από τις εγγραφές θα διατεθούν για τις ανάγκες του αγώνα και  για την αγορά αθλητικού εξοπλισμού σε σχολεία της περιοχής.

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΓΩΝΩΝ

Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

-Αγώνας 21,1 χλμ:
Εκκίνηση: 08:00 π.μ. Ερέτρια
Τερματισμός: Παραλία Χαλκίδας

-Αγώνας 10 χλμ :
Εκκίνηση: 08:15 πμ Βασιλικό
Τερματισμός: Παραλία Χαλκίδας

– Αγώνας 5 χλμ:
Εκκίνηση: 8.30 πμ Παραλία Χαλκίδας
Τερματισμός: Παραλία Χαλκίδας

– Παιδικός αγώνας 1.000μ
Εκκίνηση: 08:30 π.μ. Ερέτρια
Εκκίνηση: 08:30 π.μ. Χαλκίδα

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά.

Τα αποτελέσματα θα παρουσιάζονται σε πραγματικό χρόνο, θα αναρτηθούν αμέσως μετά τον αγώνα, ενώ μήνυμα με τον προσωπικό χρόνο καθενός θα αποσταλεί αμέσως μετά τον τερματισμό. Τα οριστικά αποτελέσματα θα δημοσιευθούν αφού ελεγχθούν από την οργανωτική επιτροπή τις επόμενες ημέρες του αγώνα.

Σταθμοί ανεφοδιασμού και υδροδοσίας στα 3χλμ, 5χλμ, 10χλμ, 15χλμ, 18χλμ και στον τερματισμό.

ΚΟΣΤΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

– Αγώνας 21,1 χλμ: 21€

– Αγώνας 10 χλμ: 15€

– Αγώνας 5 χλμ: 12€

– Δωρεάν ο παιδικός αγώνας

ΛΗΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ 24/05/2024

ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΓΩΝΑ

Συνολικά οι παροχές στο δρομέα με την ολοκλήρωση της εγγραφής του είναι οι ακόλουθες:

1. Αριθμός συμμετοχής του αθλητή.
2. Αναμνηστικό μετάλλιο.
3. Αναμνηστικό τεχνικό Τ- shirt
4. Παροχή νερού, ισοτονικών ποτών τζελ
5. Ιατρικών υπηρεσιών κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα.
6. Μεταφορά των δρομέων στην αφετηρία από την Χαλκίδα και επιστροφή μετά το τέλος του αγώνα.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΩΝ

Για την εξυπηρέτηση των δρομέων την ημέρα του αγώνα θα υπάρξουν λεωφορεία της διοργάνωσης τόσο για τη μεταφορά των δρομέων από την Χαλκίδα προς την Ερέτρια για την εκκίνηση του αγώνα 21χλμ, όσο και για μετακίνηση των αθλητών προς το Βασιλικό για την εκκίνηση του αγώνα 10χλμ.

Τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν το πρωί της Κυριακής από την Χαλκίδα για την Ερέτρια από τις 6:15 έως τις 7:00 π.μ. αυστηρά και μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, λεωφορεία θα επιστρέψουν δρομείς στην Ερέτρια αμέσως μετά τις απονομές (στις 12.30 μ.μ. περίπου).

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΚΕΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι αριθμοί και τα πακέτα συμμετοχής θα παραλαμβάνονται αυτοπροσώπως από τους δρομείς από τα σημεία και τις ώρες που θα ανακοινωθούν άμεσα από την διοργάνωση. Ο εγγεγραμμένος δρομέας μπορεί να εξουσιοδοτήσει άλλο άτομο να παραλάβει τον προσωπικό αριθμό και το πακέτο.

Αντικατάσταση δρομέων και/ή αλλαγή απόστασης του αγώνα που έχει επιλέξει ο εκάστοτε συμμετέχων δεν είναι δυνατές σε καμία περίπτωση κατά την παραλαβή των αριθμών και πακέτων συμμετοχής.

Αριθμοί συμμετοχής και/ή πακέτα συμμετοχής δεν αποστέλλονται ταχυδρομικώς ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο στους δικαιούχους.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα παρέχεται δυνατότητα φύλαξης των προσωπικών αντικειμένων των συμμετεχόντων. Προτείνεται να μην τοποθετούνται πολύτιμα αντικείμενα σε τσάντες/σακίδια, καθώς σε περίπτωση απώλειάς τους η διοργάνωση δε φέρει καμία ευθύνη.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Οι αθλητές που αγωνίζονται στον Αγώνα Δρόμου 21.1 χλμ Ερέτρια – Χαλκίδα «Ληλάντιος Ημιμαραθώνιος» χωρίζονται σε ηλικιακές κατηγορίες, σύμφωνα με τα παρακάτω:

ΑΝΔΡΕΣ – ΓΥΝΑΙΚΕΣ

1. έως 39 ετών
2. 40-49 ετών
3. 50-59 ετών
4. 60 ετών και άνω

* Οι νικητές γενικής κατηγορίας εξαιρούνται από τις βραβεύσεις ηλικιακών κατηγοριών. Κατηγορία θα συγκροτείται εφόσον συμμετέχουν τουλάχιστον 6 αθλητές. Σε περίπτωση μη συγκρότησης κατηγορίας, οι αθλητές εντάσσονται στην προηγούμενη κατηγορία.

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ:

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται ηλεκτρονικά στο site της  chronolog
Την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην γραμματεία.

Πληρωμή αντιτίμου συμμετοχής:
Το αντίτιμο θα πληρώνεται ηλεκτρονικά με κάρτα (χρεωστική-πιστωτική), δε θα γίνονται δεκτές πληρωμές με άλλο τρόπο. Η πληρωμή θα γίνεται εντός τριών (3) ημερών από την εγγραφή, αλλιώς δε θα ισχύει η εγγραφή. Μετά την πληρωμή θα αποστέλλεται επιβεβαιωτικό μέιλ.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Ακύρωση συμμετοχής γίνεται δεκτή έως και την Κυριακή 19 Μαΐου 2024. Τα χρήματα θα επιστραφούν εκτός από ένα ποσό 2€ το οποίο παρακρατείται από την τράπεζα ως διαχειριστικά έξοδα.

#ληλαντιος2024 #eretria #chalkida