Ursa Trail 2024: Επιστροφή στα πατρογονικά εδάφη

By Χρήστος Γουβαϊλης

Μεγάλης συναισθηματικής αξίας η συμμετοχή μου στο Ursa Trail 2024 αυτήν την φορά όχι σαν εθελοντής αλλά να τρέξω στα πατρογονικά εδάφη.

Συγχαρητήρια στους ανθρώπους της διοργάνωσης και στον εμπνευστή Nikolaos Kalofyris και ακόμη περισσότερο για τα μηνύματα προάσπισης του φυσικού πλούτου απο τις ανεμογεννήτριες,είναι πλέον ανάγκη να σεβαστούμε όλοι τη φύση,τα δάση τις πόλεις και το νερό!

«Ο πιο τρανός καημός μου»

Κωστής Παλαμάς

ω φύση, ολάκερη ζωή,/κι ολάκερη σοφία!

Ἡ οικολογική κρίση ἀφορα όλους καί τόν καθένα χωριστά. Ὁ καθένας μας έχει προσωπική ευθύνη γιά τήν κρίση πού υπάρχει γύρω μας και μέσα μας.

Coach Polyenios Leon

άπειρη συζήτηση επί του θέματος γιατί δεν είναι μόνο η προπόνηση που συνδέει έναν προπονητή πρέπει να προάγεται και η περιβαλλοντική συνείδηση,άλλωστε το ορεινό στοιχείο μας φιλοξενεί όταν τρέχουμε.

40χλμ 2.700 θετικής υψομετρικής στο Μετσόβο και στο Ανήλιο.

Αγωνιστικά

Όσο τρέχω μαθαίνω μαθαίνω από εσένα Giannis Kourkourikis !

Μπορεί να είμαι καιρό δρομέας, όμως, ποτέ δεν είναι αργά να μάθω νέα πράγματα ή να θυμηθώ κάποια που ήδη γνωρίζω. Γιατί ένας καλός δρομέας… όσο τρέχει μαθαίνει κάπως έτσι εξελίσσομαι κάθε φορά που τρέχω με τον Γιάννη.

Σχετικά με τον εξοπλισμό  Merrell  Greece φυσικά,μια εταιρεία που όλο και παρουσιάζει εξέλιξη και σύντομα Θα δούμε εκπλήξεις από τούς ανθρώπους της εταιρείας στην Ελλάδα γιατί κάτι νέο έρχεται!!!

Παρόλο που πεποίθησή μου είναι πως το πόδι οδηγεί το παπούτσι και όχι το αντίστροφο όταν η προσωπική επίδοση μπαίνει στην μέση το Merrell  Agility Peak 5 αποτελεί μοναδικό εφόδιο.

Δεν ένιωσα σε κανένα σημείο της διαδρομής αμφιβολία,η επιλογή για το κορυφαίο παπούτσι της Merrell ήταν απόλυτα σωστή.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ξεχωριστό ευχαριστώ στους ανθρώπους του Συλλόγου Δρομεων Ευβοιας  που ταξιδέψαμε όλοι μαζί για τον αγώνα,άνθρωποι που διατηρούν την ίδια φιλοσοφία και αξίες με την ομάδα της #UrsaTeam. Σας περιμένουμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου στο Dirfys Trail Run  2024.

#Gouvailisfamily 🙏❤️

Ελεύθερα Βουνά Χωρίς Αιολικά

Merrell Greece 🇬🇷

Chronolog

Leatherex (Cyprus)

Physiochalkida

Need4fit

Neversecond Greece 🇬🇷

No responses yet

Αφήστε μια απάντηση