Βόλτα από Κάδι για Βρωμονέρα

Στην σημερινή βόλτα πήγα με τον Στέλιο και τον Κώστα. Η διαδρομή είχε σαν στόχο να κάνουμε το πέρασμα από το Μαυροβούνι για την Βρωμονέρα. Η πορεία που ακολουθήσαμε ήτανε Κάδι, Αφτερία, Μαυροβούνι, Βρωμονέρα, Μηλίτσα, Αφτερία, Κάδι.

Picture

Κάδι, Μαυροβούνι

Ανεβήκαμε το Καδίτικο μονοπάτι και περάσαμε την Αφτερία  για να φτάσουμε στο Μαυροβούνι. Ήπιαμε νερό στο 7 χλμ. και μετά μπήκαμε μέσα σε μονοπάτι και τελικά φτάσαμε στον χωματόδρομο που οδηγεί στην Βρωμονέρα.

Picture

Στάση για νερό στο Μαυροβούνι

Βρωμονέρα
Εκεί πήγαμε αριστερά και ανεβήκαμε ένα πολύ όμορφο μονοπάτι που μας έβγαλε στον δρόμο που οδηγεί στην κορυφή της σκοτεινής.
Στην συνέχεια δοκιμασαμε να κατεβουμε απο ενα παλιο παρατημενο χωματοδρομο για την Βρωμονέρα. Ένα κομματι ειχε καταστραφει οπότε πηγαιναμε στο περιπου μεσα στο δασος. Τελικά φτάσαμε στον δασικό και πηγαμε Βρωμονερα όπου καναμε σταση για νερο.

Picture

Μηλιτσα, Αφτερία, Κάδι
Φύγαμε από Βρωμονέρα και μεσα απο ενα πολυ όμορφο μονοπατι φτάσαμε στην Μηλίτσα. Από εκεί πηραμε το μονοπάτι που ειναι κατω απο τον δασικό και φτάσαμε στον δρομο για την Αφτερία. Τελος κατεβήκαμε απο το Καδιτικο μονοπάτι που ειχαμε ανέβει..

Λεπτομέρειες Διαδρομής
date:15 April 2023
distance: 26 km
Elevation gain: 1200 m 
Trail type: Loop
Time: 5h 12m

Όλες τις διαδρομές που εδώ κάνει για την Βρωμονέρα θα τις βρείτε εδώ

​Παρακάτω θα βρείτε την διαδρομή που ακολουθήσαμε στο wikiloc

Powered by Wikiloc

No responses yet

Αφήστε μια απάντηση